Ping Pong Underdogs

Kesä ja koirat

Koirien puuhia kesäisin on niin ihanaa katsella. Voi sitä riemua kun vesipedot pääsee uimaan kuumana kesäpäivänä! Vesipetojen polskiessa, arkajalat ruikuttavat hädissään rannalla eivätkä varmaan suostu edes tassuaan veteen kastamaan. Muistattehan kuitenkin ettei koiria saa viedä yleisille uimarannoille.

Luonteita löytyy yhtä monia kuin on koiriakin. Jotkut rakastavat olla ihmisten rapsuteltavana, kun taas toiset eivät siitä niin välitä. Toiset ovat aktiivisia kun taas joku toinen nauttii auringossa makaamisesta, ihan niinkuin me ihmisetkin!

Koirat autossa. Jotkut rakastavat autolla matkaamista, ja osaavatkin ottaa reissaamisen rennosti. Toiset kyllä pitävät autoilusta, mutta ovat niin innoissaan kaikesta mitä näkevät etteivät jaksa rauhoittua pidemmälläkään matkalla. Sitten on näitä jotka voivat pahoin autossa matkustaessa. Pahoinvointi on yleistä pennuilla joiden tasapainoelin ei ole vielä kehittynyt, ja yleensä se loppuukin kun ikää tulee lisää. Joskus myös aikuiset koirat voivat kärsiä matkapahoinvoinnista.Tähän on yleensä syynä pelko, joten matkustaminen tulisi tehdä mahdollisimman miellyttäväksi koiralle. Kun koiraa totutetaan auton kyydissä olemiseen ja olemaan pelkäämättä autoja, pahoinvointikin saattaa hävitä. Jos oksentelua ilmenee, kannattaa rajoittaa koiran ruokkimista ennen matkalle lähtöä. Koirille saa myös hankittua pahoinvointilääkkeitä joten niitäkin voi kokeilla jos muu ei auta tai tietää että pidempi reissu on tulossa. Ongelmia autoilussa sivulta löytyy vinkkejä koiran pahoinvoinnin hoitamiseen. Kesällä kannattaa aina muistaa autossa riittävä ilmanvaihto, koiralle ei saa tulla liian kuuma! Sekä tietenkin juotavaa ja jaloittelulenkkejä tulisi tarjota varsinkin pidempien reissujen aikana.

koira autossa